Komoly veszély fenyegeti a hazai vendéglátóhelyeket és büféket
Ha tovább folytatódik ez a tendencia, akkor a közeljövőben további vendéglátóhelyek húzhatják le a rolót...
NosaltyHa tovább folytatódik ez a tendencia, akkor a közeljövőben további vendéglátóhelyek húzhatják le a rolót...
NosaltyA drágulás hátterében természetesen több tényező áll.
NosaltyAz étterem csapata egy Facebook-posztban jelentette be, hogy bezárnak.
NosaltyLátványosan emelkedtek a fogyasztói árak a januári számokhoz képest, de szerencsére már sejteni lehet, hogy mikor fog enyhülni a rekordinfláció.
NosaltyTudtad, hogy a fenséges tulipán hagymáit el is lehet fogyasztani? Persze, nem a legelterjedtebb táplálék, de egy szomorú és nehéz érában rájöttek, hogy lényegében egész tápláló.
NosaltyAz új adatokból már látszik, hogy elsősorban min kezdett el spórolni a magyar lakosság. Míg élelmiszerre is kevesebbet költünk, a vendéglátásra is nehéz idők várhatnak a prioritások átrendeződésével.
NosaltyEgy nemzetközi élelmiszer-adatbank felmérései alapján látható, hogy a drágulás hatásait Nyugat-Európában is megérezte a lakosság: elkezdtek ugyanis olcsóbb alapanyagokat venni.
NosaltySzomorú időszak köszöntött a hazai kukoricaföldekre és -termesztőkre. Évtizedek óta először nem terem elég az országban, úgy tűnik, Ukrajna lesz a megmentőnk.
NosaltyTeljesen bizonytalan jövő vár a vendéglátóhelyekre: a szakmában dolgozók igen sötéten látják a helyzetet, miután megkapták az első, rezsicsökkentés-csökkentés utáni számláikat. A 444.hu körképe egy borús láthatárt mutat be.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...