Persze-persze, finom a bodzaszörp, de izgalom terén néha hagy maga után kívánnivalót. Ezért az illatos virágokból most egy másik italt készítettem: pezsgőt.
A légiutas-kísérők nagyon nem szeretik, ha valaki diétás kólát kér a repülőn, az ital ugyanis még az átlagos szénsavas üdítőknél is jobban habzik. A leleményes stewardoknak és stewardess-eknek viszont van egy remek trükkjük, amit szárazföldön is érdemes kipróbálni.
A világ első molekuláris italnyomtatóját a Cana nevű cég alkotta meg, a gép különlegessége pedig, hogy több ezer különböző típusú italt lehet vele előállítani.
Tisztában vagyunk azzal, hogy a sonka nem hiányozhat a húsvéti lakomából, de vajon a vásárlásakor bele szoktál-e gondolni abba, hogy mennyire egészséges?
Fetás párnácskát, gerslirizottót, sárgatúrót, palóclevest, juhtúrókrémet is mutatunk, melyekbe mind-mind került valamiféle friss zöldfűszer, ettől pedig kirobbanóan zsengék és tavasziasak, sőt, húsvétra is beillenek.