Megőrült a net ezért az új limonádéért

Nyáron szinte kötelező limonádét inni, ha azonban már unod a régi, jól megszokott változatot, próbáld ki az internet új kedvencét.

A hatalmas nyári hőségben egy jéghideg limonádé csodákra képes. A citromos finomság azonnal felfrissíti az embert. A hagyományos limonádét fel lehet dobni gyümölcsökkel, egy-egy különlegesebb cukorsziruppal, mint például a levendula vagy a rózsa. Azonban már ezek sem számítanak újdonságnak, így könnyedén előfordulhat, hogy a füleden jönnek ki, és valószínűleg a többi internetezőnek is. Ezért is születhetett meg a habos limonádé!

Bizony a habosított kávé, a dalgona után megérkezett a habos limonádé, ami nemcsak szuper finom (állítólag), de az Insta-képeken is jól mutat. Természetesen ehhez kell egy „extra” hozzávaló, ami nem más, mint a sűrített tej, hiszen ezt tudod könnyedén felhabosítani.

@hellowonderful_co

Whipped Lemonade 🍋 ##whippedlemonade ##lemonade ##creamylemonade ##lemonade ##tiktokfood ##foodhack ##foodhacks

♬ Lemon Tree - Fools Garden

Az eredeti habos limonádé sűrített tejjel, citrommal és vízzel készül, amiben feloldják a gyerekkorunk szörpporához hasonló citromos koncentrátumot. Persze használhatunk akár eper-, málna- vagy kiviízű port is, mindenki azt, amelyik a kedvence. A lényeg, hogy először a port és a sűrített tejet felverjük, majd ízlésünk szerint elkészítjük a limonádénkat, végül rákanalazzuk a habos tejet, és már fogyaszthatjuk is.


Még több fantasztikus recept a TikTokról:

Fotó: Instagram

Forrásunk volt.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek