Ezt a trükköt vetik be a légiutas-kísérők, ha túlzottan habzik a kóla

A légiutas-kísérők nagyon nem szeretik, ha valaki diétás kólát kér a repülőn, az ital ugyanis még az átlagos szénsavas üdítőknél is jobban habzik. A leleményes stewardoknak és stewardess-eknek viszont van egy remek trükkjük, amit szárazföldön is érdemes kipróbálni.

Az talán sokaknak nem meglepő, hogy a repülőgépeken dobozos üdítőitalokat szolgálnak fel a légiutas-kísérők az utasoknak. Ahogy azt a 24.hu írja, a Manchester Evening News nemrég talált egy blogot, amelyben egy légiutas-kísérő arról ír, mennyire nem szeretik azt, ha valaki diétás kólát kér fogyasztásra.

Az üdítők mindig sokkal jobban felhabzanak, ha kiöntik a dobozból, és a legrosszabb közülük a diétás kóla. Szó szerint le kell ülnöm, és várnom, hogy a habzás alábbhagyjon, hogy tovább önthessem

– írta egy repülős kísérő az említett blogbejegyzésben. A Jet nevű felhasználó abban az esetben, ha mind a három utas kér kólát, először csak félig önti ki, majd felvesz újra pár rende,éstm és csak azután folytatja az ital kiöntését, nehogy túlhabozzon az üdítő.

+1 trükk:

Hogy vajon egy légiutas-kísérő vagy valaki más találta-e ki a következő trükköt, nem derül ki, van viszont egy megoldás arra az esetre, ha mi sem szeretnénk, hogy az értékes üdítő kifusson a pohárból töltés közbe: a fentebb látható videóban egy steward mutatja be, hogy a klasszikus kiöntés helyett az üdítősdobozt érdemes kinyitni, rátenni a műanyagpoharat, majd az egészet megfordítani, így ugyanis az ital kevésbé habzik majd, és könnyebb kitölteni.

Forrásunk volt.


Ezek a trükkök is hasznosak lehetnek:

Címlapról ajánljuk

További cikkek