Az olcsó gyümölcs, melynek magja egészségesebb, mint a húsa
Sokszor a szemétben végzik ennek a gyümölcsnek a magjai, pedig egészségünk szempontjából érdemesebb lenne elfogyasztanunk őket.
NosaltySokszor a szemétben végzik ennek a gyümölcsnek a magjai, pedig egészségünk szempontjából érdemesebb lenne elfogyasztanunk őket.
NosaltyHa ősz, akkor sütőtök minden mennyiségben. Azonban nemcsak a húsát, hanem a magját is fogyaszthatod – Napi Tippünkkel segítünk, hogy mosd és süsd a ropogtatnivaló végeredményért!
Szász NóriItt a tökmagszezon, az egyik legjobb őszi ropogtatnivalót pedig érdemes körültekintően előkészítenünk és tárolnunk ahhoz, hogy sokáig elálljon. Nézzük, hogyan érdemes félrerakni a tökből kikapart nyers és a már kisült, ropogós magvakat.
NosaltyBizony nemcsak a sütőtök húsát érdemes gyakran fogyasztani a szezon alatt, de a benne található magokat is.
NosaltyA tökmag rengeteg dologra jó: majszolhatjuk magában, rakhatjuk ételekbe ízfokozóként és díszítésként is, olcsó és könnyen elkészíthető, amelyből a legjobb természetesen otthon, a saját sütőnkben sülhet meg.
Masszi- Rigó CsillaPihe-puha tésztájú édes finomságok, melyekbe bőséggel csorgattunk görög joghurtot, így fantasztikus ízeket kihozva az alábbi desszertekből.
NosaltyA séf neve sokkal kevésbé ismert, annak ellenére, hogy nagyobb a vagyona, mint Gordon Ramsayé és Jamie Oliveré együttvéve. De mégis ki ez a titokzatos géniusz?
NosaltyHa valami gyors szendvicsre vágysz, ami azért túlmutat a vajas kenyeren, akkor görgess tovább a legjobb falatokért!
NosaltyFolytatjuk a húsmentes étkezést, de ne aggódjatok, mert egészségesen is jól lehet lakni! Gyors és laktató fogások állnak rajthoz.
Turbózd fel a burgonyafőzési módszered, és hagyd el a vizet.... ezúttal valami mást mutatunk!
Karfiolleves, sütőben sült rántott karfiol, de karfiolos tojássaláta vagy mondjuk karfiolos-currys-rizses egytál is készülhet ma!
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.
Ízlés szerint csoki- vagy gyümölcsdarabkákat tehetünk a muffintésztába.
Az igazi Hungarikum, amire igazán büszkék lehetünk. Vendéglátós lévén tapasztaltam, hogy a külföldi turisták, amikor betérnek az étterembe, az volt az első kérdésük, hogy "Gulász " ...