11 hentes, ahol úgy kolbászolhatsz, mint Alex Brubeck
Vannak még igazi táncoló lábú könyöklőpultos kolbászlelőhelyek? Fröccsen még a hurka zsírja a redős sarkú papírtálcára?
Pákozdi NóraVannak még igazi táncoló lábú könyöklőpultos kolbászlelőhelyek? Fröccsen még a hurka zsírja a redős sarkú papírtálcára?
Pákozdi NóraA kolbászsütés nem a legegyszerűbb feladat, de szerencsére egy híres brit séf – aki egyébként a királynőnek is főzött – elárulta, mitől lesz tökéletes ez a fogás.
Liptai LillaAdunk egy pofont a fogyókúrának, mára pedig egy nagyon laktató menüt ajánlunk, amire garantáltan nem lehet nemet mondani.
NosaltyHa élsz és halsz a jó zsíros, szaftos, tunkolni való hurkáért és/vagy kolbászért, és a hentesnél való ácsorogva falatozás helyett idén bevállalnád az otthoni sütögetést, segítünk! Nekünk ezek a praktikák váltak be.
NosaltyNincs is jobb egy nagy tepsi sült hurkánál és kolbásznál. Mindegy, hogy melyik a kedvencünk a csapatból, az biztos, hogy a szaftos tekervények mellé puha fehér kenyér, frissítő csalamádé és csípős mustár dukál. Esetleg hagymás krumpli és párolt káposzta, ha már nagyon ünnepi hangulatban vagyunk.
NosaltySzokatlan módszert választott a sütögetéshez néhány izlandi fiatal. Egy kitörő vulkán végülis nemcsak látványosság, hanem konyha is lehet.
Lakos BenedekNem hagyományos csirkés-zöldséges krumplileves a mai menü, amelyet házi kolbász követ, aminek már az illatától is jóllakunk, de azért a végére meg beszuszakolunk egy almás palacsintát! Vagy kettőt.
NosaltyHamarosan megnyitják az első magyarországi Primark üzletet Budapesten, ezért itt az ideje, hogy jobban megismerd ezt az Európa-szerte közkedvelt üzletláncot.
NosaltyVégre az erdőkben is kitavaszodott, azonban vannak növények, melyekkel vigyáznunk kell.
NosaltyA SALT-ban is kitavaszodott, és hiába van egyelőre cidri odakinn április végéhez képest, teljesen megújult szezonális menüsorral + egy izgalmas májusi programajánlóval is előrukkolt az étterem csapata.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
Egyre több kertben láthatjuk ezt a gyönyörű fehér dísznövényt, mely egyáltalán nem véletlen. Több oka is van annak, miért rajonganak ennyire érte.
Ismerős ízekkel, olaszos fűszerekkel és isteni aromákkal támad a mai menünk. Lesz itt tárkonyos legényfogó leves, milánói makaróni és kávés keksz is.