Mit főzzek ma? Ha péntek, akkor krumplileves, sült kolbász és palacsinta

Nem hagyományos csirkés-zöldséges krumplileves a mai menü, amelyet házi kolbász követ, aminek már az illatától is jóllakunk, de azért a végére meg beszuszakolunk egy almás palacsintát! Vagy kettőt.

Pénteken nem sajnáljuk senkitől a földi jókat: tartalmas burgonyaleves az első fogás, sült kolbász a második, és rusztikus almás palacsinta a harmadik, jó étvágyat!

LEVES

Még több levesrecept itt!

FŐÉTEL

Még több húsétel erre!

DESSZERT

Még több palacsintarecept erre!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek