Elhunyt Halas Karcsi, a Balaton legendás büfése

Elhunyt Csibrák Károly, alias Halas Karcsi, Zamárdi és az egész Balaton közkedvelt büfése, akinek rántott haltejéért és frissen sütött halételeiért sokan elzarándokoltak.

Elhunyt a legjobb halasok között emlegetett kifőzde, Halas Karcsi büféjének névadója és legendás halsütője – írja a welovebalaton.

Csibrák Károly, becenevén Halas Karcsi jól ismert és szeretett vendéglátós volt a Balatonnál. A Zamárdi halsütöde specialitása a frissen sütött vagy főzött busa, keszeg, fogas, egészben sült kősüllő és a rántott haltej volt, sok-sok éhes száj és visszatérő vendég járt hozzá immáron három évtizede.

Halkocsonya

Karácsony idején előszeretettel készül sok magyar konyhában kocsonya, amit a leggyakrabban sertésből készítenek. A kocsonyafőzés egyik elfeledett verziója a halkocsonya, melyet ...

A gyászoló rokonok mély fájdalommal tudatták a Facebook-on a halálhírt, azonban nem zárnak be – Csibrák Károly fia veszi át a legjobb halas büfék között emlegetett hely működtetését.

Címlapkép.


További gasztrohírek:

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Zsályás sült brokkoli

Nagyon jól érzi magát a zsálya hátul a kertben, na én meg jól megtéptem. :o) Az allrecipes oldalon találtam ezt a receptet, és mindenki ódákat zengett róla. Nekem meg azért tetszett ...

Maradékmentő sonkás-sajtos krokett

Soha, de soha ne dobjátok ki a maradék burgonyapürét! Megmutatjuk a legjobb felhasználási módját egy gyors és egyszerű recepttel. Mindenképp próbáljátok ki, akár sima törtburgonyás ...