Először főz magyar séf az idei Oscar-gálán
Wolfgang Puck magyarországi éttermének séfje komoly feladatot kapott, március végén ugyanis nem máshol fog főzni, mint a 94. Oscar-gálán.
NosaltyWolfgang Puck magyarországi éttermének séfje komoly feladatot kapott, március végén ugyanis nem máshol fog főzni, mint a 94. Oscar-gálán.
NosaltyAmikor már azt hittük, kezünkben a legtökéletesebb rántotta receptje, amit évek során kísérleteztünk ki, akkor kerül elő egy ilyen trükk. Csak ámulunk és bámulunk!
NosaltyBudapesti étterme megnyitásának alkalmából készített interjút a 24.hu Wolfgang Puck-kal, a Hollywood-i sztárséffel, aki egyáltalán nem szereti a sztárséf kifejezést. Élettörténetéről, a budapesti vendéglátás és gasztronómia helyzetéről mesélt, és megosztott néhány konyhatitkot is.
Lakos BenedekMostohaapja azt mondta, nem lesz belőle senki, ő viszont bebizonyította, hogy igenis lehet a konyhában a férfi helye. A napokban nyitotta meg első európai éttermét az Oscar-gálák séfje, Wolfgang Puck, életéről pedig nemrégiben a Disney adott ki egy nem mindennapi dokumentumfilmet.
Masszi- Rigó CsillaCsaknem ötéves teljes felújítást követően újra megnyílt a Matild Palace, amely nem csak exkluzív szállodaként működik majd, de a magyar közönség számára is különleges gasztronómiai élményeket fog nyújtani.
NosaltyMagyarországon nyitja meg első európai éttermét Wolfgang Puck, osztrák származású séf. A budapesti Matild palotában nyíló Spago mellett egy exkluzív kávézó és egy tetőtéri, teljes panorámás bár is a híres szakács neve alatt fut majd.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...