olasz ételek

Mérgesek az olaszok a világra a ketchupos tészta miatt

Ananász a pizzán? Ketchup a tésztán? Rizottó köretként? Ezek a kérdések is elhangzottak egy nemrég elvégzett közvéleménykutatásban, ahol a kutatók arra voltak kíváncsiak, hogy mennyire találják szörnyűnek az olaszok a világ főzési technikáit, ha a nemzeti konyhájukról van szó. Az eredmények (természetesen) magukért beszélnek.

Lakos Benedek

Minden finomabb kakaóval, így a gombás tészta is

Lássuk be, az összes gyerek álma az, hogy kakaóport szórjon mindenre. A normálistól az abszurdig elindulva tényleg mindenre: tejbegrízre, palacsintára, vajas kenyérre, tésztára. De mi történik a tésztával, ha a szóban forgó gyerek már felnőtt, és nagyon szereti a furcsa ízkombinációkat? Nos, ez.

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Kiszámoltuk, olcsóbb-e a házi péksütemény, mint a bolti

Az egyre jobban elszálló árak mellett már nem könnyű fejben tartani, hogy akkor most mi számít olcsónak. Nagyon sok minden, ami régen filléres volt, ma már nem az, és szinte úgy kell vadászni a pénztárcabarát megoldásokat. Az otthoni alkotással sokat lehet spórolni, persze nem minden ötlet jó ötlet. Most (nagyjából) konkrét számokon keresztül válik láthatóvá, hogy mivel éri meg otthon vesződni, mert mi itt a Nosaltynál bizony kiszámoltuk.