Ezzel a trükkel sokkal gyorsabban hámozhatod meg a krumplit
Ha te is utálsz krumplit hámozni, akkor a mai Napi Tippünk neked szól! Ezzel a két eszközzel meggyorsíthatod a folyamatot.
NosaltyHa te is utálsz krumplit hámozni, akkor a mai Napi Tippünk neked szól! Ezzel a két eszközzel meggyorsíthatod a folyamatot.
NosaltyNapi Tippünk segítségével garantáltan bosszankodástól mentes lesz a sajtreszelő tisztítása.
NosaltyTészta plusz (főként) gyümölcs: a képlet egyszerű, a végeredmény azonban sokféle lehet. A mai napi tippünkben megnéztük, mi a különbség a pite, a galette és a tart között, és kiderül, miért a galette az egyik legegyszerűbb finomság, amit elkészíthetsz.
Szász NóriHalat serpenyőben is könnyen és egyszerűen lehet sütni, a probléma csak ott kezdődik, amikor a bőrös rész leragad az edény aljára... Napi tippünk segítségével elkerülheted ezt a kellemetlenséget, ráadásul csak egy dologra lesz szükséged!
NosaltyA tésztafőzés sok helyen rejt buktatókat, ezek egyike pedig már bőven azután jelentkezhet, amikor abbahagytuk a főzést. Az összeragadt tészta igen szomorú látvány, szerencsére néhány okos trükkel meg lehet oldani. Ezeket mutatja be a mai Napi Tipp!
Lakos BenedekLegyen szó sütésről vagy főzésről, a hús elkészítésének folyamata minden esetben nagy odafigyelést igényel már attól a lépéstől, hogy kivettük az alapanyagot a hűtőből. Ahogy nem mindegy, hogyan olvasztunk ki egy adag csirkemellet, az sem elhanyagolható, hogyan vágjuk fel azt. Napi Tippünk a hússzeletelés alapjait veszi górcső alá.
NosaltyBekristályosodott a méz? Semmi gond! Napi Tippünk kétféleképpen is segítséget nyújt, hogy a méz újra folyékony arany legyen!
NosaltyAz élesztő felfuttatása még a sütésben és főzésben jártas szakácsoknak is kihívást jelenthet, Napi Tipp rovatunkban azonban elmondjuk, hogyan lehet hibapont nélkül elvégezni ezt az egyszerű, de nagy odafigyelést igénylő feladatot.
NosaltyImádod a fokhagymát, ráadáasul a receptben ajánlott két gerezdnek mindig a dupláját, esetleg a tripláját adod hozzá az ételhez? Akkor jól figyelj, a mai Napi Tipp rovatunkban három trükköt is mutatunk, amivel egy szempillantás alatt megpucolhatod a gerezdeket.
NosaltyA horrorisztikus áremelkedésnek köszönhetően olyan családok is spórolásra kényszerülnek, akiknek erre nem, vagy kisebb mértékben volt szükségük. Fel kell készüljünk arra, hogy teljesen átalakulnak a vásárlási szokásaink, hiszen a drágulás itt még nem állt meg.
NosaltyA SALT-ban is kitavaszodott, és hiába van egyelőre cidri odakinn április végéhez képest, teljesen megújult szezonális menüsorral + egy izgalmas májusi programajánlóval is előrukkolt az étterem csapata.
NosaltyMit szólnál, ha azt mondanánk neked, hogy forrólevegős sütőben még darált húsos rakott krumplit is lehet készíteni? Igaz, ami igaz, eszközölni kell pár változtatást az eredeti recepten, de ígérjük, hogy ez nem ront majd a fogáson, sőt!
NosaltyA sóska szegény rossz lapot kapott a szezonális zöldségek és gyümölcsök között, ugyanis egyszerre terem az olyan későtavaszi nagyágyúkkal, mint az eper vagy spárga. Így őket kell leköröznie népszerűségben, segítsünk neki az alábbi 5 fogás elkészítésével!
Lakos BenedekCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
Egyre több kertben láthatjuk ezt a gyönyörű fehér dísznövényt, mely egyáltalán nem véletlen. Több oka is van annak, miért rajonganak ennyire érte.
Ismerős ízekkel, olaszos fűszerekkel és isteni aromákkal támad a mai menünk. Lesz itt tárkonyos legényfogó leves, milánói makaróni és kávés keksz is.