Így tartsd magad melegen, ha nem akarod feltekerni a fűtést
Hiába várjuk türelmetlenül, egyelőre még nem akar megérkezni a tavasz. Mutatjuk, hogy tudod magadat melegen tartani, ha nem szeretnéd, hogy az egekbe szökjön a rezsi.
Kremmer MagdiHiába várjuk türelmetlenül, egyelőre még nem akar megérkezni a tavasz. Mutatjuk, hogy tudod magadat melegen tartani, ha nem szeretnéd, hogy az egekbe szökjön a rezsi.
Kremmer MagdiA maradék sült krumplit, fájó szívvel ugyan, de sok esetben kidobjuk inkább, mert élvezeti értéke a nullához közelít. Mutatunk nektek néhány szuper praktikát, amivel viszont megmenthetitek a kidobás szélére sodródott hasábburgonyát.
NosaltyAz édes gombócok ugyan frissen a legfinomabbak, mégis gyakran megesik, hogy másnapra is marad belőlük, főleg, ha nagyobb adaggal készültünk. A mai Napi Tipp keretében ezeknek a maradékoknak az újramelegítését fogjuk tanulmányozni.
Lakos BenedekA rizottó állaga egy olyannyira fontos dolog, hogy tulajdonképpen az teszi rizottóvá, megkülönbözteti egy egyszerű zöldséges rizstől. Ez a krémes, szaftos, (jó értelemben vett) szottyos állag azonban másnapra eltűnhet, nézzük, hogy hozható vissza!
Lakos BenedekA rántotta jellemzően nem az az étel, amit annyira szeretünk felmelegíteni, de lehetnek olyan helyzetek, amikor szükség lehet ilyesmire.
Stuth-Nagy NikiLágytojást nagyon sok mindenhez szeretünk enni, legyen szó frissen elkészített vagy másnapra elcsomagolt ételekről. Ez utóbbi helyzet azonban előhozza az újramelegítés kérdését, ami egy lágyra főzött tojás esetében nem a legkönnyebb dolog. Mi lehet a megoldás?
Lakos BenedekEzzel az egyszerű trükkel időt spórolhatsz, hiszen akár egyszerre több tányért is betehetsz a mikróba.
NosaltyA tésztafőzés mennyiségeivel elég könnyű mellényúlni, gyakran előfordul, hogy marad a lábosban egy kisebb (neadjisten nagyobb) adag, ami nem fogy el. A legtöbb maradékkal ellentétben azonban a tészta a következő napon sokkal finomabb. Da vajon miért?
Lakos BenedekJó dolog a mikrohullámú sütő, de van néhány alapvető élelmiszer, amelyeket nem érdemes, vagy nem érdemes kétszer melegíteni vele. Az alábbiakat például inkább sütőben vagy tűzhelyen melegítsd vagy főzd, ha lehet.
Stuth-Nagy NikiMéltó fogások az adventi időszakra: klasszikus, laktató levessel és csirkepaprikással, valamint házi szaloncukorral készülődünk.
NosaltyA belsőségek világa nem mindenkinek jön be – és ez teljesen rendben van. De ha te azok közé tartozol, akik rajonganak értük, akkor ez a kvíz gyerekjáték lesz. Képfelismerős kvíz következik!
NosaltyNem minden friss élelmiszer jobb automatikusan, mint a fagyasztott változat. Különösen a szezonon kívüli zöldségek és gyümölcsök esetén a fagyasztott opció lehet egészségesebb, olcsóbb és praktikusabb választás.
Nosalty50 év felett fokozatosan csökken az anyagcsere gyorsasága, amit először a hasnyálmirigyünk érez meg. Fontos, hogy egészségünk megőrzése érdekében átgondoljuk táplálkozásunkat, és körbenézzünk a hűtőnkben. Íme, 4 olyan tiltólistás élelmiszer, ami árt a hasnyálmirigynek!
A vasaló talpa az egyik olyan felület a lakásban, amit nem sűrűn takarítunk, és akkor finoman fogalmaztunk. Pedig nem ártana! Otthon Tippünk ma ebben segít.
A Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...
A kolozsvári töltött káposzta nem csak karácsonykor esik ám jól...