levesek

Hűsítő zöldbableves rántás és habarás nélkül – jéghidegen és még...

A hagyományos zöldbableves receptje valószínűleg mindenki recepttárában fellelhető, ami a szalonnától, fokhagymától és a tejföltől lesz ízig-vérig magyaros. Ha nyitottak vagyunk az újdonságokra (már pedig miért ne lennénk?!), akkor érdemes ennek az isteni levesnek a jéghideg verzióját is kipróbálnunk, amit rántás és habarás nélkül, saját magával sűrítve, tejföl helyett pedig mascarponével teszünk lágyan krémessé. Egy baj van vele: nehéz abbahagyni.

Hering András

28 fenomenális februári recept, amit ki kell próbálnod

Eljött a február is, és vele együtt a legrövidebb, ízig-vérig téli hónap az évben. Disznóvágás, káposzta, farsang, fánk, vegánság, forró levesek, Valentin-nap, minden lesz itt, amit csak el tudtok képzelni, gyönyörű recepteket válogattunk, főzzetek velünk februárban is!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...