Durván kiakadtak az internetezők az énekesnő diétáján
Őrjöngenek az internetezők a plus-size énekesnő léböjtkúráján. De vajon tényleg annyira felháborító és egészségtelen, mint azt a netezők gondolják?
Liptai LillaŐrjöngenek az internetezők a plus-size énekesnő léböjtkúráján. De vajon tényleg annyira felháborító és egészségtelen, mint azt a netezők gondolják?
Liptai LillaTermészetesen idén is akadtak olyan diéták, amelyeket ilyen-olyan oknál fogva kicsit jobban felkaptak az emberek. Mutatjuk, melyek voltak ezek!
NosaltyAmerika egyik híres, évtizedek óta aktív topmodellje, Christes Brinkely 64 éves, és úgy néz ki, mint egy 30 éves. De vajon mit eszik?
Brecz JuditA tavasz közeledtével sokan tervezik, hogy belevágnak egy léböjtbe, akár, mert az újévi „tavaszra lefogyok” célt nem sikerült elérni, akár méregtelenítés céljából.
adminAmilyen cukinak és ártalmatlannak tűnik ez a diéta a neve alapján, annyira brutális igazából. Mi nem javasoljuk a kipróbálását.
adminNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.