Durván kiakadtak az internetezők az énekesnő diétáján

Őrjöngenek az internetezők a plus-size énekesnő léböjtkúráján. De vajon tényleg annyira felháborító és egészségtelen, mint azt a netezők gondolják?

Lizzo számomra mindig is példakép lesz, bármi is történjék, mert szerintem igenis nagy dicséretet érdemel, hogy ennyit tesz azért, hogy elfogadjuk saját testünket. Több száz testpozitív videót készített már magáról, amit százezrek, sőt, milliók lájkolgatnak naponta. Most mégis volt egy húzása, ami egy kicsit engem is elbizonytalanított.

Nemrégiben ugyanis Lizzo kitett egy olyan posztot a TikTokra, amiben bemutatta méregtelenítő kúráját. Igen, bizony…. Az az énekesnő, aki eddig arról prédikált, hogy ne fogyókúrázz, és ne dőlj be a fogyókúra-kultúra káros és (átvitt értelemben) mérgező hatásainak, most bemutatta saját méregtelenítő kúráját, ami eleve egy igencsak megosztó diétatípus, és kérdéses a hatékonysága.

@lizzo

practice safe detoxification y’all.

♬ mario sound - mandycap

Az tény, hogy azok az italok és fogások, amik fogyaszt a kúra során, egészségesek, hiszen láthatólag csak gyümölcsből és zöldségből állnak, de ezekkel semmilyen mérget nem hajt ki a testéből, hiszen ha valaki rendesen odafigyel a táplálkozására, akkor a szervezet magától méregtelenít.

És mégis mi a véleménye az énekesnőnek erről?

„Mindenki azt csinál a testével, amit jónak lát!” – hirdette mindig is az énekesnő. Ha Lizzo úgy dönt, hogy fogyókúrázni akar, miért ne tehetné?! Ez az ő teste! Szóval nem tévesztett meg senkit. Egyébként egy másik videóban reagált Lizzo a vádakra, amiben elmondta, hogy a november minden szempontból húzós volt számára, így szeretett volna visszatérni az eredeti állapotokhoz. Ez pedig sikerült is neki, amire nagyon büszke. Normális esetben lehet, hogy szégyellné magát ezért, azonban most tényleg úgy érezte, szüksége van erre, mivel az utóbbi időben sokat ivott és rengeteg csípős ételt evett, ami nem tett jót a emésztésének. Most azonban újra jól érzi magát a bőrében, amihez ez a kúra kellett.

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg a legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon vagy a YouTube-on!

Ezeket olvastad már?

Forrásaink voltak.

Hozzászólások

Címlapról ajánljuk

További cikkek