5 ízesítés, amitől a klasszikus krumplifőzeléked újjászületik
Szuper fűszer a babérlevél, és örök kedvenc sűrítő-krémesítőnk a tejföl, de ha picit változtatnál a krumplifőzeléked ízesítésén, akkor most figyelj!
Brecz JuditSzuper fűszer a babérlevél, és örök kedvenc sűrítő-krémesítőnk a tejföl, de ha picit változtatnál a krumplifőzeléked ízesítésén, akkor most figyelj!
Brecz JuditBabérlevéllel, korianderrel, tejföllel, tárkonnyal, paradicsommal, curryvel...ééés fasírttal! Mindegyikkel készülhet burgonyafőzelék, döntsd el te, melyikre vágysz!
NosaltyTe ecetesen, paprikával vagy paradicsommal szereted a legjobban a krumplifőzeléket? Mi nem tudnánk választani a felsorolt változatok közül, ezért mindegyikhez hoztunk neked egy receptet! :)
NosaltyEzek a tejföltől krémes, szuper szaftos, mennyei fogások garantáltan elnyerik majd a tetszésedet. Készítsd el őket ebédre vagy vacsorára!
NosaltyA mai ínycsiklandozó menüben lesz egy ellenállhatatlan citromos karalábéleves, egy szezonális krumplifőzelék és egy különleges narancsos-gyömbéres-túrós pite!
NosaltyÚgy döntöttünk, hogy egész héten menzázunk, de lisztes, uncsi és undi megoldások nélkül. Csakis ízletes, igényes főzelékeket mutatunk (levessel meg desszerttel), főzzetek velünk a héten!
NosaltyTudjuk, hogy a magyaros burgonyafőzelék a legjobb babérral, tejjel, menzásan, de azért van ennél tovább is: citrom, petrezselyem, koriander, kókuszkrém, kurkuma vagy curry is megspékelheti!
NosaltyHagyjuk ma a húst pihenni, főzzünk zöldségesen: karalábélevessel, krumplifőzelékkel és diós tejbegrízzel lakjunk jól.
NosaltyTúlzás lenne azt mondani, hogy nagyon olcsó ételeket mutatunk, ezek a klasszikusok azonban még elkészíthetőek mindennel együtt 1500 forintból.
NosaltyKrumplifőzelékből sosem elég, ráadásul a fantasztikus hagyományos változaton túl is van élet: korianderes, currys, gyömbéres és borsós verziót is készíthetünk.
NosaltyEzekkel a fantasztikus főzelékekkel a visszatérő meleget is jobban fogjátok viselni – könnyed, mégis laktató főételek ebédre vagy akár vacsorára is.
NosaltyA főzelékekkel az a küldetésünk, hogy fiatal felnőtt korunkra átdolgozzuk magunkban a menzás rémemlékeket, és szívből megszeressük őket. Mutatunk pár finomságot, talán sikerül!
NosaltyA mai fogások egytől egyig klasszikusak, csupán egy aprócska csavar van mindegyikben, de ez teszi őket igazán különlegessé és mennyeivé.
NosaltyHó vége van, legtöbben még csak várunk a fizetésünkre, szóval vessük be azokat a receptjeinket, amelyek kihúznak minket ilyenkor a csávából. Jöhet a krumpli, a répa, a gomba, a hüvelyesek, a cukkini, a csirkeszárny, és még süti is jut minden napra!
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.