5 ízesítés, amitől a klasszikus krumplifőzeléked újjászületik

Szuper fűszer a babérlevél, és örök kedvenc sűrítő-krémesítőnk a tejföl, de ha picit változtatnál a krumplifőzeléked ízesítésén, akkor most figyelj!

A magyaros, urambocsá' menzás főzelékek renoméja nem túl rózsás, ez köztudott. Sok a lisztcsomó és a rántás, nehéz, gipszszerű a textúra, nem sok élményt nyújtanak. Természetesen az évek alatt milliónyi újító recept született a klasszik főzelékek feljavítására, de ötletelni mindig lehet, hiszen rossz emlékek ide vagy oda, a krumplifőzelék, a spenót és a zöldborsófőzelék nagy kedvencek mai napig.

Ennek a krumplifőzeléknek a receptjét a képre kattintva éred el!

Most az elsőt vesszük górcső alá, és ajánlunk 5 receptúrát és ízesítést a krumplifőzelékhez, ha elrugaszkodnál a magyaros változattól.

Kattints a képre, nyílik a galéria!

Receptajánló:


Még több gasztrotipp itt:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek