9 kívánatos, roppanós nyári saláta koktélparadicsommal spékelve
Jöhet egy nyári saláta mindenféle zöldi jóval? Roppanós zöldségek, lédús paradicsom, és azonnal a szádban érzed majd a napsütést!
NosaltyJöhet egy nyári saláta mindenféle zöldi jóval? Roppanós zöldségek, lédús paradicsom, és azonnal a szádban érzed majd a napsütést!
NosaltyEzúttal gyorsan elkészíthető egészséges ebédötleteket válogattunk össze, amik mennyei ízükkel csábítanak téged!
NosaltyNincs időd ma főzni? Dobd össze a következő receptek valamelyikét, ezek a paradicsomos tészták nemcsak hogy gyorsan készülnek el, de még nagyon finomak is!
NosaltyA focaccia ötvözi egy pizza és egy kenyér legjobb tulajdonságait, miszerint belül foszlós, kívül ropogós, és rengeteg fantasztikus (például olaszos) ízzel kiegészíthető. A mi döntésünk most a paradicsomra és az olajbogyóra esett.
NosaltyHa már gőzerővel a nyári szezonra készülsz, akkor biztosan odafigyelsz arra, miket eszel. Összegyűjtöttünk most néhány mennyei salátát, melyek laktatnak, frissek és nyáriasak.
NosaltyLassan itt a nyár, ez pedig azt is jelenti, hogy egyre több a boltokban és a picaokon a friss, zamatos paradicsom. Használjuk ebben az időszakban bőséggel, tegyük például tésztára, sokkal finomabb lesz tőle.
NosaltyA fincsi koranyári időjárásnak hála egyre jobban kívánjuk a paradicsomot, ezen belül is a mini a gyengénk. Legalábbis ma. Tegyük levesbe, spárgára, tésztára, pizzára, lazacra, husira!
NosaltySavanyítani jóval több zöldséget lehet, mint gondolnánk. Tulajdonképpen bármit. De ha éppen nyár van, és szezon, akkor érdemes a koktélparadicsommal próbálkozni, megéri.
Lakos BenedekA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyLegyen még fantasztikusabb a karácsonyod, vegyél részt az ALDI egyedülálló nyereményjátékában!
HirdetésA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
Nem szükséges hozzá három külön piskóta, rétegezni és éjszakákat pihentetni sem kell: ez a hamis somlói pikk-pakk elkészül, de ugyanúgy hozza azt az élvezeti élményt, mint a ...