11 hely, ahonnan idén bátran rendelhetsz HALÁSZLEVET

Ha ragaszkodtok a halászléhez karácsonykor – amit teljesen megértünk –, de nincs időtök, kedvetek, érkezésetek pepecselni a főzéssel, akkor nem szentségtörés megrendelni, sőt! Profi helyről profi levest kanalazhattok! Összeszedtünk pár remek rendelős lehetőséget, nem csak Budapestről.

Ha az idei halászlevet nem főznéd, hanem rendelnéd, akkor teljesen jó helyen keresgélsz. Görgess lejjebb a gyűjtésünkért, amelyben összeszedtük, honnan lehet érdemes beszerezni az idei adagot.

Halkakas Halbisztró

A Dohány utcai Halkakas Bisztró csapata karácsonyi halászlével, harcsapaprikással és hallal töltött káposztával is készül. Írjatok nekik, és rendeljétek meg a mennyei mannát december 20-ig!

Menza Étterem és Kávézó

A Menza december 6-tól december 17-ig várja a rendeléseket az általuk készített karácsonyi fogásokra. Halászléfronton szegedi verzióval készülnek, a rendeléseket pedig személyesen az étteremben, előre fizetéssel intézhetitek.

Rosenstein Vendéglő

A Rosenstein idén sem marad ki a sorból. Náluk ponty- és harcsahalászlé is lesz majd, a rendelés csak telefonon lehetséges, a megrendelt ételek átadására pedig december 23-án és 24-én kerül sor, személyesen.

Vendéglő a Kisbíróhoz

A kisbírós rendeléseket december 19-ig tudjátok leadni emailben vagy telefonon, az ételeket pedig december 23-án 12.00-22.00 óra között és december 24-én 08.00-12.00 óra között vehetitek át Budán. A paksi pontyhalászlevet sziki pontyfilével kínálják, és idén is Bíró Lajos főzi személyesen!

BigFish

Pillanatok alatt ízletes bergeni hallevest varázsolhattok az ünnepi asztalra a BigFish jóvoltából. Konyhakész leveseik 2 adagos csomagokban rendelhetők, személyesen pedig december 23-ig lehet őket átvenni az étteremben!

KicsiZso Reggeliző Kávézó

A KicsiZso csapata is csodás ünnepi ételekkel várja a rendeléseket a helyszínen vagy telefonon, december 21-én 12:00-ig. Aki halászlére pályázik, gyufatésztás harcsahalászlére számíthat!

NEMO Fish & Chips & Salad Bar

A budai NEMO is várva várja a halászlérajongókat, a rendeléseket pedig december 20-ig lehet leadni személyesen a Lövőház utcában vagy telefonon.

Stand 25

A Stand25 klasszikusait is megrendelhetjük, hogy otthon, néhány befejező művelet után a lehető legjobb formájukban szervírozhassuk a családnak vagy vendégeknek. Az ételeket a webshopon keresztül lehet megrendelni. Halászlevük pontyfilével és belsőséggel készül.

Halászkert Étterem

Balatonfüred

A füredi Halászkert idén is várja az éhes megrendelőket: ponty- és harcsahalászlé is lesz náluk, a rendeléseket pedig december 23-án 12-19 óráig, 24-én pedig 08-12 óráig lehet majd átvenni.

Tettye Vendéglő

Pécs

A pécsi vendéglő gyufatésztás pontyhalászlével készül, a rendeléseket december 23-án 15 és 19 óra között lehet átvenni, előre egyeztetett időpontban.

Kiskőrössy Halászcsárda

Szeged

A szegedi halászcsárda házhozszállításra előrendelést korlátozott számban, legkésőbb december 20-ig, illetve adott rendelésszám eléréséig tud majd felvenni. Csak készpénzes fizetési módra van lehetőség! Étlapjukon találunk filézett ponty-, harcsa- és vegyes halászlevet is.


Még több karácsonyi tipp és recept itt:

Címlapról ajánljuk

További cikkek