Különleges és változatos főételeket kínálunk nektek, melyekben az a remek, hogy bárki könnyedén elkészítheti őket, és még másnapra is el tudtok majd tenni belőlük.
Fasírtgolyók csodás szezonális főzeléken, patisszon rántva, paradicsomos gnocchi, fetás tészta, rántott karfiol...mi kellhet még a tökéletes nyári ebédhez? Válasszatok, ha tudtok!
A friss terményen kívül megannyi feldolgozott formában is hazavihetjük a paradicsomot: konzervben, sűrítve, passzírozva, darabolva, ízesítve. Kérdés, persze, hogy kell-e nekünk mindez?
Te is biztosan hallottál már az umamiról, a különleges és megfoghatatlan ötödik ízről. Napi Tippünkben eláruljuk, miként turbózhatod fel a megszokott tükörtojás ízét umamival!
A forrólevegős sütőben elkészíthető halas fogásokat nemcsak azért szeretjük, mert gyorsan elkészülnek, hanem azért is, mert egyszerűen ellenállhatatlanul finom lesz az ízük. Nem hiszed? Akkor készítsd el otthon ezeket a finomságokat!