Három új gyógyvizet találtak ezen a magyar vidéken
Több betegségre is jótékony hatással van az a három új gyógyvíz, melyet most találtak Magyarországon.
NosaltyTöbb betegségre is jótékony hatással van az a három új gyógyvíz, melyet most találtak Magyarországon.
NosaltyA hideg téli hónapokban érdemes mindent bevetni, hogy növeld az ellenállóképességed. Nézzük, mely gyógynövényekkel teheted ezt meg!
NosaltyA feldolgozott élelmiszerek látszólag jó megoldásnak tűnnek, ha nincs időnk főzni, azonban egészségünk érdekében többször is érdemes átgondolni, fogyasszuk-e őket.
NosaltyHa szeretnéd, hogy idén elkerüljenek a betegségek, akkor érdemes lehet néhány dolgon változtatnod az étrendedben.
NosaltyTombol a nyári meleg, aki pedig teheti, a nap legforróbb óráiban odanyúl a légkondi távirányítójáért, hogy egy kicsit elviselhetőbb legyen a nagy meleg. A klíma igazán jól jöhet a kánikulával terhelt napokon, de nem érdemes ész nélkül használni, mert azzal akár árthatunk is egészségünknek.
NosaltyNagy mennyiségű, magzatfejlődést is károsító örök vegyi anyagot találtak egy 16 európai országra kiterjedő vizsgálatban. A búzaalapú termékek a legszennyezettebbek.
NosaltyA Pantone 2026-ban is kiválasztotta az év színét, ami ezúttal meglepő módon a fehér egyik árnyalata lett.
Macsuga ViktóriaTélen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.
NosaltyA kutatások azt sugallják: az emberi test hőtermelése és szabályozása az ipari forradalom óta elmozdult. Az, hogy ma jobban élünk, tisztább környezetben, kevesebb fertőzéssel és kényelmesebb körülmények között, befolyásolja a testhőnket is.
Klasszikus ízek a magyar konyha legjavából. A lebbencsleves, a velős pacalpörkölt és a somlói is magáért beszél!
A ’90-es évek konyhaszínei újra hódítanak, de most sokkal kifinomultabban, mint valaha. Mutatjuk, hogyan frissítik fel ezek az árnyalatok a konyhát úgy, hogy az egyszerre legyen modern és nosztalgikus.
Ez a tészta többszöri kísérletezés végeredménye, ez a legtökéletesebb. Évek óta ezekkel az arányokkal dolgozom. Egy nagyon jól dolgozható, rugalmas tésztát kapunk, nem ragad, nem ...
Sokan előnyben részesítik a sós rágcsálnivalókat. Én is így vagyok ezzel, mindig a sósat részesítem előnyben. Noha azért eszem édességet is!! Ez a fajta tészta egy dobozba téve, ...
A frankfurti virsliről elnevezett levest sokféleképpen készítik, nekünk ez az egyik kedvenc verziónk.