Sonkás tortellini

Sonkás tortellini

Leírás

A tortellini egy Olaszországból származó gyűrű alakú tészta, amely ma már a világ minden táján nagy népszerűségnek örvend. A tortellinit üresen, szószban, levesben is fogyasztják, illetve számtalan különböző alapanyaggal meg lehet tölteni. A töltött tortellinik közül az egyik legnépszerűbb a sonkával töltött variáció. A sonkás tortellinit megvehetjük készen, tehát megtöltve is, vagy elkészíthetjük saját magunk is otthon. A tortellini alapanyagai a liszt, a tojás, a só, a víz és az olaj. Amennyiben magunk töltjük a tortellinit sonkával, ügyeljünk arra, hogy töltéshez kizárólag kiváló minőségű sonkát használjunk. A sonkás tortellinit ízesíthetjük tejföllel, tejszínnel, fokhagymával, illetve reszelt sajttal vagy sajtszósszal is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben.

100g Sonkás tortellini

fehérjetartalom

13 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

64 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

sonkás tortellini?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

13 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

31 étel, amit idén októberben semmiképp se hagyj ki

Az őszi alapanyagpaletta eléggé kitesz magáért, az átmenet nyárból őszbe, majd őszből télbe tartogat nekünk pár csodás szezonális finomságot: cékla, körte, sütőtök, alma, szilva, batáta, füge, birsalma vár rád, de a sornak nincs vége. Főzz és süss velünk októberben is!