Puncsaroma

Leírás

A puncs egy Angliából származó alkoholos ital, melynek fő összetevői: édes vörös és fehérbor, rum, cukor, citrom, narancs, fahéj. Ezt az alkoholos, gyümölcsös ízvilágot hivatott visszaadni a puncsaroma, amely a viszonylag ritkábban használt, illetve árusított alapanyagok közé tartozik. Összetevői: desztillált víz, etilalkohol, természetazonos aromaanyagok és színezékek. Kiváló alapanyaga koktéloknak, illetve számos alkoholos italnak, de ízesíthetünk vele édes süteményeket is.

Puncsaroma
0
Kalória
-
Fehérje
-
Szénhidrát
-
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Puncsaroma

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm puncsaroma?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

12 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...