Négercsók

Leírás

Süveg alakú habdesszert, mely az 1980-as évek végén kezdett ismertté válni Magyarországon. A vékony ostyalap korongokat csokoládémázas habsüveg borítja. A hab eredetileg tojásfehérjéből készült, manapság olykor tejszínnel helyettesítik. A habkrém ízesítése szerteágazó: a citromtól a vanílián, málnán át egészen a puncsig, mindenféle ízben kóstolható.

Négercsók
301
Kalória
1g
Fehérje
65g
Szénhidrát
10g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
24g
Cukor

100 g Négercsók

fehérjetartalom

1 g

zsírtartalom

3 g

szénhidráttartalom

65 g

víztartalom

0 g

gramm négercsók?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1 g

Zsír

telített zsírsav

3 g

ásványi anyagok

szénhidrát

cukor

24 g

vitaminok

4 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Párolt lila káposzta

A párolt lila káposzta remek kísérője a különféle sült húsoknak, például a kacsa elképzelhetetlen nélküle. Ezzel a recepttel könnyedén elkészítheted Te is otthon, bár tény, hogy ...