Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

 
A hízott kacsa belső részeit védő hájtömeg, amelyből a kacsazsír származik.  A kacsa testhája nagyon könnyen, már a kéz melegétől megolvad. Felhasználható kacsa sütéséhez, de a disznózsír is kiváltható vele. Kacsazsírból kenhetünk pirítóst, ami igazán finom reggeli vagy vacsora. 

mikor vegyem

Bármikor, de főleg téli időszakban kapható.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig ményhűtőben.

Kacsa testháj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!