Kacsa testháj

Kacsa testháj

Leírás

A hízott kacsa belső részeit védő hájtömeg, amelyből a kacsazsír származik. A kacsa testhája nagyon könnyen, már a kéz melegétől megolvad. Felhasználható kacsa sütéséhez, de a disznózsír is kiváltható vele. Kacsazsírból kenhetünk pirítóst, ami igazán finom reggeli vagy vacsora.

Mikor vegyem

Bármikor, de főleg téli időszakban kapható.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig ményhűtőben.

100g Kacsa testháj

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kacsa testháj?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hagyományos méteres kalács

A méteres kalács vagy méteres sütemény a húsvéti klasszikusok közé sorolható, amivel lehet sokan nem is találkoztak még. Aki viszont ismeri, annak biztosan közel áll a szívéhez. ...