Báránycsülök

A bárány első és hátsó lábszárainak végződése. A csülöknek számos elkészítési módja van, legtöbbször egészben, pörkölthöz hasonló, ragus ételekhez használják
Bármikor.
Hűtőben, hosszabb időre mélyhűtőben.
fehérjetartalom
18.91 g
zsírtartalom
72012.38 g
szénhidráttartalom
0 g
víztartalom
67.01 g
Foszfor
170 mg
Nátrium
72 mg
Magnézium
22 mg
Kalcium
11 mg
B6 vitamin
0.15 g
Niacin - B3 vitamin
5.47 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.69 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.19 mg
fehérje
18.91 g
Zsír
telített zsírsav
5.83 g
egyszeresen telített zsírsav
5.49 g
többszörösen telített zsírsav
1.06 g
koleszterin
72 g
ásványi anyagok
Kalcium
11 mg
Vas
1.67 mg
Magnézium
22 mg
Foszfor
170 mg
Nátrium
72 mg
Cink
5.22 mg
Réz
0.101 mg
Mangán
0.021 mg
Szelén
19.9 µg
szénhidrát
víz
67.01 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.1 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.19 mg
Niacin - B3 vitamin
5.47 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.69 mg
Folát
19 µg
B12 vitamin
2.34 µg
B6 vitamin
0.15 g
Savanyú íze és szokatlan állaga sokakat eltántorít a kefírfogyasztástól, pedig ez a fermentált ital az egyik legegészségesebb tejtermék.
Kremmer MagdiSzeptember végére is gyors fogásokat tartogatunk: csirkemellel főzünk és sütünk, mert ez a kedvenc húsfajtátok. Mutatunk klasszikus és különleges csirkés leveseket, villám csirkemelles főételeket, de minden napra jut édesség is, nyugalom. Együnk együtt ezen a héten is!
NosaltyHa te is gyakran érzel éhséget – sokszor olyankor is, amikor nem lenne indokolt –, akkor érdemes képben lenned azzal, hogy mi minden válthatja ki ezt a reakciót.
Szabó AnnaOlcsóak, laktatóak és finomak! Sokat gondolkodtunk, hogy mit is írhatnánk még ezekről a tésztákról, de szerintünk magukért beszélnek az ételfotók!
Mind a tíz ujját megnyaljhatja, aki részt vesz a mai lakoma elfogyasztásában: elsőnek betyárleves érkezik, amit szaftos oldalas és végül szilvás rétes követ.
Itt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.