11 izgi és színes ZÖLDSÉGES RIZS, ami tuti befutó bármelyik (hétköz)nap

A rizses egytálételek nálunk nagy kedvencek, mert annyiféleképpen variálhatók: tegyél bele sült zöldségeket, húsfélét, ha szeretnél, de hal vagy rák is jöhet! Pirítsd le, fűszerezd, vidd el ázsiai irányba, ha úgy tartja kedved, vagy dobj a tetejére parmezánt, és legyen olaszos!

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Nosalty

További cikkek

Top Receptek