Így használd a zöldbabot sokkal izgalmasabban idén nyáron

A zöldbabfőzelék és zöldbableves elengedhetetlen elemei a nyári főzésnek, persze megannyi más mód is adott, ha szeretnénk a hüvelyest izgalmasabban használni. Lássuk, melyek ezek!

Nyáron, amikor beérik az első adag zsenge zöldbab, megindul a végtelen főzelék- és levesfőzés: a hüvelyesből készített klasszikus ételek íze egyet jelent a nyárral, talán ezért is készítjük őket olyan gyakran. Persze, ha idén valami mást is kipróbálnánk, ha új ízekre és textúrákra is nyitottak vagyunk, akkor fogadjuk meg az alábbi tanácsokat. Engedjük, hadd legyen a zöldbab egy sokkal izgalmasabb alapanyag ezen a nyáron!

Nézd meg galériánkban a zöldbab izgalmasabb felhasználási módjait, kattints a képre!

Ezeket az izgalmas zöldbabos recepteket feltétlen próbáld ki nyáron:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Hasonló trükköket olvashatsz az alábbi cikkekben is:

Ajánlott videó

Legújabb receptek

Cantuccini hagyományosan

Az egyik legtradicionálisabb olasz kekszféle a cantuccini, ez a kétszersült sütemény, ami sokáig eláll és desszertborba vagy forró kakaóba/kávéba mártogatva esik a legjobban. Mint a ...

Ünnepi mediterrán halragu

Ha ti is szoktatok karácsonyra halat készíteni, akkor most itt egy remek receptötlet, egy egyszerű halragu, amit tetszőleges tengeri halfiléből készíthettek. A vibráló, mediterrán ízek ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...