Nincs is nagyobb szomorúság, mint amikor kemény és rágós szemek maradnak a tejberizsben. Ahogy a főtt köretben, a rántott hús mellett sem szívleljük a fogkemény gabonát, úgy édességekben sem nézünk rá szép szemmel, és ez teljesen érthető. Talán azért is olyan bosszantó ez az állagbeli eltérés, mert a tejberizs főzésével annyi időt kell eltöltenünk, a hosszas, kavargatással töltött félóra után pedig szinte elvárjuk, hogy minden tökéletes legyen. Ahhoz, hogy tényleg jól sikerüljön a desszertünk, kövessük az alábbi tanácsokat!
Nézd meg galériánkban a tejberizs készítésének hibáit, a tanácsokért kattints a képre!
Néhány ízes tejberizsrecept a kísérletezéshez:
Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!
További hasznos konyhai tippekért kattints ide: