Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Testsúlya miatt szóltak be Sophie Turnernek, a Trónok harca gyönyörű színésznőjének

A színésznő néhány tévés producertől kapott kritikát, hogy le kellene fogynia, de szerencsére nemet tudott mondani a nyomásra.

Sophie Turner, akit legtöbben a Trónok harca Sansa Starkjaként ismerhetünk mindig is kifejezetten nyíltan beszélt a mentális betegségéről és arról, hogy milyen démonokkal kellett megküzdenie a sikersorozat forgatása közben. Turner mindössze 13 éves volt, amikor megkapta Sansa Stark szerepét. A kamera előtt kellett felnőnie, ami nagyon megviselte lelkileg – az alakjára tett megjegyzések pedig nem javítottak túl sokat a helyzeten.

„A sorozat forgatása alatt lettem kamasz. Az anyagcserém hirtelen lelassult, pattanásaim lettek, és híztam egy kicsit – és mindez a kamera előtt történt velem” – nyilatkozta Sophie az ausztrál Marie Claire-nek a tapasztalatairól. Ráadásul néhány tévés producer megjegyzéseket tett az alakjára, utaltak rá, hogy fogynia kellene a fiatal színésznőnek. Szerencsére nagy segítségére volt a pszichológusa, aki helyre tette, és nem hagyta, hogy szélsőséges fogyókúrákba hajszolja magát tinédzserként.

„Mindenkinek szüksége van egy pszichológusra, főleg akkor, ha a körülötte lévők azt mondják neki: nem vagy elég jó, nem nézel ki elég jól” – mondta.

Turner azért beszél ilyen nyíltan a mentális betegségéről, mert úgy gondolja, hogy segíthet azoknak, akik hasonló cipőben járnak mint ő. Korábban, egy másik interjúban már kifejtette: a Trónok harca rajongóinak rosszindulatú kommentjei hozzájárultak ahhoz, hogy depresszióssá váljon, és megforduljon a fejében az öngyilkosság.

Bár a folyamatos kritikák nagyon megnehezítették a tinédzserkorát, Sophie szerencsére idejében szakemberhez fordult, és mára kimászott a gödörből. A 23 éves színésznőnek pár napja volt az esküvője, és a Trónok harca sorozata után is folyamatosan kapja az újabb és újabb szerepeket hollywoodi sikermozikban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sophie Turner (@sophiet) által megosztott bejegyzés,

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!