Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezzel a diétával került Beyoncé bomba formába ikrei születése után

Edzője adott tanácsokat az énekesnőnek, hogy miként érdemes táplálkoznia, hogy visszanyerje régi önmagát.

Azt azért sejteni lehetett eddig is, hogy Beyoncé nem csinál semmit félgőzzel: az énekesnő ikrei születése után elhatározta, hogy formába hozza magát a tavalyi Coachella-fellépésére, ehhez pedig átállt a teljesen növényi alapú táplálkozásra. Edzőjével, Marco Borges-szel kidolgozták a 22 Days Nutrition azaz 22 napos táplálkozás nevű étrendet, Beyoncé ezt követte a felkészülés során – aminek meg is lett az eredménye: a fellépése elképesztőre sikeredett, ő pedig ismét jól érzi magát a bőrében.

A 22 Days Nutrition étrend ugyanis nem csak arra jó, hogy fogyjunk vele, hanem arra is, hogy visszaadja az ember önbizalmát – legalább is ezt állítja az énekesnő. A Youtube-ra feltöltött videója szerint Beyoncé nem érezte magának a testét az ikrei születése után, ezért vágott bele ebbe az étrendbe. Az étrend megemelkedett energiaszintet és jó közérzetet is ígér, ami fontos volt mind Beyoncénak, mind a háttértáncosainak a felkészülés idején.

A program lényege a teljesen növényi alapú táplálkozás, amelynek fontos eleme, hogy eltüntetik az étrendekből a feldolgozott, haszontalannak bizonyuló ételeket. Persze ahhoz, hogy egy növényi étrend a szervezet minden igényét kielégítse, nagyon jól kell összeállítani, ebben segít a 22 Days Nutrition, ami személyre szabott recepteket is nyújt a feliratkozóknak.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via

címlapkép

 

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!