Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Naomi Campbell speciális "étrendje" - így vigyáz alakjára a szupermodell

A szupermodell a legtöbb ember számára tarthatatlan extrém étrendekre esküszik, de úgy érzi, a szervezetének erre van szüksége.

Az egészséges táplálkozás alapja általában a minimum napi háromszori étkezés. Naomi Campbell azonban ezzel nem igazán törődik: a brit Lorraine talkshow-ban elmondta, hogy ha épp úgy érzi, akkor akár napokon keresztül nem eszik semmit, mert a szervezetének szerinte erre van szüksége. A brit szupermodell úgy tűnik egy kicsit továbbgondolta az időszakos böjtölést, ha nem éhes, akkor frissen préselt gyümölcsleveket és vizet iszik, nem erőlteti a szilárd ételeket.

Campbell korábban elmondta, hogy gyakran csinál gyümölcslé-tisztítókúrát is (akár heti háromszor is, ha úgy adódik), és évente háromszor végigcsinál egy nagyon szigorú diétát. A Master Cleanse diéta során három italt lehet fogyasztani csak és kizárólag, ami egy cayenne borsos és juharszirupos limonádét, sós vizet és hashajtó teát jelent.

A szupermodell nagyjából két éve kapott rá az edzés ízére is: köredzéseket csinál, de hogy honnan jön hozzá az energiája, az rejtély. Naomi akkor is mozog, ha éppen utazik, és előfordul, hogy az ilyen napokon se fogyaszt semmilyen szilárd ételt, csak gyümölcsleveket iszogat. Azt mondja, a nagy melegben még annyi étvágya sincs, mint egyébként szokott.

Persze több, mint egyértelmű, hogy ez az étrend egyáltalán nem tartható, és nem egészséges, ha valaki napokig nem eszik semmit. Az ilyen túl szigorú diétáknak több a hátránya, mint az előnye, és senkit nem biztatunk arra, hogy Naomi nyomdokaiba lépjen, hacsak nem szeretné teljesen tönkretenni a saját anyagcseréjét.

Ezek a cikkek is érdekelhetnek:

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!