Nyerj a 10 éves BORIGÓval!

Történelmi pillanathoz érkezett a magyar borkultúra: tíz éves hazánk egyik legismertebb bormagazinja, a BORIGO. A születésnapi rendezvényre most ti is belépőt nyerhettek!

A 2004-ben alapított BORIGO mára Magyarország egyik vezető bor- és gasztronómiai magazinjává nőtte ki magát. Az évente kiadott BORIGO TOP 100 mértékadó módon veszi számba az adott év legkiválóbb magyar borait, és ezáltal nemcsak a termelők és fogyasztók között erősíti a kapcsolatot, de ízlést is formál. A "Középontban a bor" mottóval működő kiadvány a tíz éves évforduló alkalmából Győr és Szolnok után most Budapesten is ünneplésre hívja a bor szerelmeseit

A fővárosi Bálnában helyet kapó rendezvényen bemutatásra kerülnek a magazin történetének legjobb pincészetei és borai. Jelen lesznek a BORIGO TOP 100 éves győztesei, illetve azok a termelők is, akik valamilyen részkategóriában értek el kiemelkedő helyezést az évek során. A meghívottak között több kategóriában is díjakat osztanak ki. Emellett megtekinthetjük a BORIGO címlapjaiból összerakott kiállítást is.

Semmilyen borral kapcsolatos rendezvény nem lenne az, ami, borkóstolás nélkül. Az esemény legizgalmasabb epizódja az a mesterkurzus lesz, amelyen a BORIGO TOP 100 történetének legmagasabb pontszámot kapott versenyzőit próbálhatjuk ki. A főszereplők egy 93 pontos fehérbor, egy 94 pontos vörösbor, illetve egy 100 pontos asszú lesznek.

Az születésnapi ünnepségre pusztán 600 jegyet dobnak piacra, így az érdeklődőknek érdemes sietniük. A belépőket egyébként ide kattintva vásárolhatjátok meg. Akik mégis a szerencséjükre támaszkodnának, azokról sem feledkezünk meg, hiszen a NoSalty három jegyet is kisorsol olvasói között.

Játssz és nyerj belépőt!

Szeretnél Te is belekóstolni a 10 év 40 legjobb pincészetének boraiba? Válaszolj kérdésünkre június 9. éjfélig és nyerd meg a 3 belépő egyikét a BORIGO 10. születésnpjára!A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találtok segítséget

A játék kérdése

Hozzászólások (0)

Címlapról ajánljuk

15 sercegős sertéssült, ami az utolsó falatig élvezet

Készítsünk egy klasszikus, sült sertéshúsos fogást, mert ezekkel lehetetlen mellényúlni. Szaftosak, omlósak, de ha kell, ropogósak és aranybarnák. Serpenyőben, sütőben, rántva vagy roston: mindegy, hogyan sütjük, a siker (és az üresre törölt tányér) garantált.

Nosalty

5 őszi finomság, amit csak most tehetsz el a kamrába

Ugyan az ősz már a zord hónapok felé vezet minket, amikor szinte alig vannak friss alapanyagok a boltban, még nem kell teljesen lemondanunk a befőzésről és a különböző finomságok eltevéséről. Sőt, az évszak rengeteg kincsét csak most tudjuk későbbre megőrizni. Lássuk, mik ezek!

Lakos Benedek

További cikkek