Nyerj a 10 éves BORIGÓval!

Történelmi pillanathoz érkezett a magyar borkultúra: tíz éves hazánk egyik legismertebb bormagazinja, a BORIGO. A születésnapi rendezvényre most ti is belépőt nyerhettek!

A 2004-ben alapított BORIGO mára Magyarország egyik vezető bor- és gasztronómiai magazinjává nőtte ki magát. Az évente kiadott BORIGO TOP 100 mértékadó módon veszi számba az adott év legkiválóbb magyar borait, és ezáltal nemcsak a termelők és fogyasztók között erősíti a kapcsolatot, de ízlést is formál. A "Középontban a bor" mottóval működő kiadvány a tíz éves évforduló alkalmából Győr és Szolnok után most Budapesten is ünneplésre hívja a bor szerelmeseit

A fővárosi Bálnában helyet kapó rendezvényen bemutatásra kerülnek a magazin történetének legjobb pincészetei és borai. Jelen lesznek a BORIGO TOP 100 éves győztesei, illetve azok a termelők is, akik valamilyen részkategóriában értek el kiemelkedő helyezést az évek során. A meghívottak között több kategóriában is díjakat osztanak ki. Emellett megtekinthetjük a BORIGO címlapjaiból összerakott kiállítást is.

Semmilyen borral kapcsolatos rendezvény nem lenne az, ami, borkóstolás nélkül. Az esemény legizgalmasabb epizódja az a mesterkurzus lesz, amelyen a BORIGO TOP 100 történetének legmagasabb pontszámot kapott versenyzőit próbálhatjuk ki. A főszereplők egy 93 pontos fehérbor, egy 94 pontos vörösbor, illetve egy 100 pontos asszú lesznek.

Az születésnapi ünnepségre pusztán 600 jegyet dobnak piacra, így az érdeklődőknek érdemes sietniük. A belépőket egyébként ide kattintva vásárolhatjátok meg. Akik mégis a szerencséjükre támaszkodnának, azokról sem feledkezünk meg, hiszen a NoSalty három jegyet is kisorsol olvasói között.

Játssz és nyerj belépőt!

Szeretnél Te is belekóstolni a 10 év 40 legjobb pincészetének boraiba? Válaszolj kérdésünkre június 9. éjfélig és nyerd meg a 3 belépő egyikét a BORIGO 10. születésnpjára!A megfejtés beküldésével minden játékos elfogadja a játékszabályzatot és a NoSalty.hu látogatói feltételeit.

A játék megfejtéséhez itt találtok segítséget

A játék kérdése

Címlapról ajánljuk

5 módszer, hogy okosan újrahasznosítsd a régi ruháidat

Alapvetően évente egyszer érdemes átnézni a gardróbunkat, hogy ne legyen tele felesleges darabokkal: így helyet csinálhatunk az új ruháknak, és sokkal rendezettebb lehet a ruhásszekrényünk is. De mit csináljunk azokkal a farmerekkel, pólókkal és társaikkal, amiket ilyenkor kiszelektálunk?

Szabó Anna

További cikkek