Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egy unalmas konyha új, fantáziadús élete

Sosem tagadtuk, szeretjük az előtte-után konyhafelújításos fotókat. Most is hoztunk egy szuperötletes ráncfelvarrást. 

Ráfért az átalakítás erre a konyhára, aminek a bútorai és az elrendezése is hagyott némi kívánnivalót maga után.

Az 1990-es években kialakított konyhában a sínlámpa az ütött-kopott barna bútorral minden, csak nem esztétikus látvány. Szerencsére remek szakemberek kezébe került a helyiség, és az eredmény tényleg magáért beszél:

A konyhában a konyhaszigetrész egy picit nagyobb lett, és a konyhapult irányába is el lett forgatva, ezáltal nagyobbnak és tágasabbnak látszik a tér. Ezt tovább segítette a fehér szín, ami letisztultságot kölcsönözött a helyiségnek.

A barna padlóburkolat nagyon jól együttműködik a konyhasziget székeivel, amelyek így első ránézésre azért nem tűnnek valami kényelmesnek. Ellenben a nyitott polcrendszer szuper ötletnek minősül nemcsak itt, hanem minden olyan konyhában, ahol szűkös a hely.

Külön dicséret illeti az ablakrész beépítését, amiből így egy hangulatos kuckózós hely lett.

Nagyobb lett a konyhasziget, aminek köszönhetően itt kapott helyet a mosogató és a mosógép is. Ezenfelül a tulajdonosok külön kérése volt a nagyobb tér, hogy legyen a gyerekeknek egy olyan pult, ahol még házi feladatot is tudnak írni.

Az ötletes felújítást a tágas, napsütötte étkezővel folytatták: itt az egyszerű, székekkel körülvett étkezőasztal valamint a tálalószekrény telitalálat, és pont elég is. Nem kell ide se több, se kevesebb! 

Ezeket olvastad már?

Címlapkép: bhg.com

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

mzperxjelentkezz
mzperxjelentkezz Thu, 2020-02-06 10:04

Kedves Viki!
Bár semmi közöm a cikkhez, de gondolhatod, hogy ez nem egy magyar konyha. Viszont ha felnagyítod a képet, akkor kivehető a mosogatón a márka. Konkrétan: Whitehouse. 6-800 dollárért már vehetsz is egyet :-). Amúgy a régi ikeás domsjö mosogató is ilyen bazinagy, nekünk is olyan van. Azt hiszem, már csak kisebbet lehet belőle kapni, de a neten mindig árulnak használtan, szép állapotút.

Vicyanya
Vicyanya Sun, 2020-01-26 15:19

Üdv!
Csodás lett az új konyha, bár úgy tűnik, hogy nem ugyanaz, mint az első képen. Abban is biztos vagyok, hogy aki polcra teszi a poharakat szekrény helyett, az még nem használta a konyhát hosszútávon...de unalmas nem lesz az biztos! Viszont egy ennél sokkal fontosabb: ha már átépítési tanácsokat hoztok, nem lehetne, hogy szerepeljen legalább valami célzás, hogy honnan lehet beszerezni a felhasznált termékeket? Konkrétan az az óriási fajansz mosogató érdekelne.
Előre is köszönöm a választ: VViki