Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Így frissítsd fel a konyhád költséghatékonyan, felújítás nélkül!

Az első és legfontosabb tudnivalót rögtön el is áruljuk: ezekkel a tippekkel garantáltan olcsó lesz a konyha átalakítása.   
Bár legtöbben úgy vagyunk vele, hogy egy lakásfelújítás során az egyik legfontosabb feladatnak érezzük a konyha rendbetételét, de nem nagyon találunk költséghatékony módszereket. Pedig vannak. 
 

Konyhaszekrények cseréje helyett: FESTÉS

A konyhaszekrény határozza meg az összképet. Mia Hannom belsőépítész azt javasolja, hogy inkább világos árnyalatot kapjon a szekrény, de az is elegendő, ha csak a felső sort festjük át, hiszen ezáltal is világos, otthonos és „új” konyhát kapunk.
 
 

Fontos a rendszerezés!

Szerezzünk be a fiókokba, polcokba rendszerezőket, hogy minden konyhai eszközünknek meglegyen a helye. Nem túl szerencsés, ha az összes eszköz a konyhapulton landol, egyrészt átláthatatlan, másrészt óriási káoszt okoz. 
 

Van plusz hely? Jöhet egy konyhasziget!

Hiszen rengeteget segíthet, nemcsak a főzési előmunkálatokban, hanem plusz tárolóhelyet is jelenthet. Egy percig nem érdemes rajta gondolkodni, ha van helyünk rá a konyhánkban. 
 
 

A megvilágítás mindent megváltoztat

A legtöbb konyha csak egy központi megvilágítással rendelkezik, pedig ennél több fényforrásra lenne szükség. Manapság nagyon divatos elem a pult fölé belógatni egy-egy modern lámpát, de ha erre külön nem szeretnénk költeni, akkor kipróbálhatunk más, alternatív módszereket, különálló kis lámpatesteket, amihez külön szerelés nem szükséges. 
 
 
 
Tipp: nem tetszik a csempe? Akkor se keseredj el, használj különböző mintájú, színű stencileket, amikkel felfrissítheted régi csempéd. 
 

Ez is érdekelhet:

 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!