Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kicsi a konyhád? Így nyerj plusz helyet!

Soha semminek nincs meg a helye az apró konyhádban? Elkeseredésre semmi ok, így varázsolhatsz plusz helyet a helyiségbe!

Szerencsére frappáns kiegészítőkkel még a kis helyiségekben is nagy eredményt érhetünk el. A konyhában jelentős előnnyel jár, ha szabad felületet nyerünk. Íme pár okos trükk!

Eszközök mosogatáshoz

Nem tudod, hova tedd a szivacsokat és a mosószert? Vannak szuper tárolók, amik könnyedén beilleszthetők a mosogatóba.

Az amazonon ITT rendelheted meg.

Sose felejtsd el a szekrény alatti helyeket

Igen, a felső szekrény alatt rengeteg kihasználatlan hely van. Odateheted a bögréket vagy akár felakaszthatod a fakanalakat is. Mutatjuk, hogy csináld:

ITT megrendelheted!

Hagyd szabadon a konyhapultot!

De mégis hogyan, amikor úgysincs egy talpalapnyi hely sem? A megoldás egyszerű: szerezz be felakasztható tárolókat, amikbe a tisztítószereket is beteheted vagy épp a jegyzet- vagy szakácskönyveket.

Ha szeretnéd, ITT megtalálod!

Fűszerek a falon

De semmiképp sem a polcon. Takaríts meg helyet a fűszerek tárolásával is, amit akár a falra vagy a hűtő oldalára „felbiggyesztve” is tárolhatsz.

Rendeld meg bátran!

Legyen kéznél

Nem kell minden edényt vagy kisebb lábast elpakolni az amúgy is kevés konyhaszekrénybe. Hagyd elől, amit gyakorlatilag minden nap használsz, Ehhez is találsz szuper megoldásokat, például ezt:


ITT pedig megveheted.

Mobil éléskamra

Hely híján ez is megteszi. Egyszerű, helytakarékos és kreatív megoldás azoknak, akiknek tényleg semmi helyük nincs. Sok minden elfér rajta és az ajtóra is szerelhető.

Megtetszett? Akkor ITT elérhető!

Ezeket olvastad már?

Címlapkép és via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!