Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Michelle Pfeiffer Los Angeles-i otthona gyönyörű, mégis egyszerű

A 61 éves amerikai színésznő otthona egészen elképesztő, akárcsak maga Michelle Pfeiffer.   
Annak ellenére, hogy Michelle Pfeiffer már 61 éves, a színésznő semmit nem veszített kisugárzásából, még a sok plasztikai műtét ellenére sem. Bár sokat támadták miatta, azt nem vehetjük el a színésznőtől, hogy az alakja kifogástalan, fiatalos ruhái és hajviselete is mindig telitalálat. 
 
Ízlésben nincs hiány, ezt férjével közös otthonuk is bizonyítja. Nézzétek!
 
 
Legutóbb a hollywoodi színésznő és televíziós producer férje 9,1 millió dollárért (2 767 674 000 forintért) adta el Pacific Palisades-ban lévő otthonukat Jim Crane amerikai üzletembernek. A négy hálószobás és 4,5 fürdőszobás házat Pfeiffer és férje három évvel ezelőtt 8,15 millió dollárért vásárolták meg. 
 
 
Az otthon természetesen nagyon fényűző, minden sarka kifinomult és a luxust jegyeit hordozza. 
 
 
A konyha viszont különösen ötletes megoldást kapott, méghozzá plusz fényforrást a plafonon keresztül. A helyiség így extrafényes és tágas. Bútorok szempontjából a fa és az inox kapta a főszerepet, mihez a zöld falakat kicsit túlzónak érezzük, de meglepő módon mégis működik a helyiségben. 
 
 
A kertből természetesen nem hiányozhat a medence vagy a jacuzzi sem. A pár végül jól járt, hogy felújították az otthont, ugyanis jóval több pénzért sikerült túladniuk rajta, mint amennyiért vették. 
 

Ez is érdekes: 

 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!