Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezt tedd meg először egy (új) flakon mosogatószerrel a konyhádban

Az elmúlt napokban sokan kíváncsiak voltatok arra, mit lehet kezdeni egy új üveg ecettel a háztartásban, éppen ezért most megmutatjuk, mire jó egy új flakon mosogatószer! 
Mielőtt belevágnánk, elárulunk egy titkot: nem kell addig várni, míg új mosogatószert vásárolsz, ezt a könnyű takarítási praktikát igazából bármikor elsütheted otthon, amire viszont szükséged lesz a mosogatószeren kívül, az egy tiszta szivacs és törlőkendő. 
 
 
A konyhabútorainkat sokszor hajlamosak vagyunk elhanyagolni, pedig a polcok és a szekrényajtók nagyon is megérdemelnék a törődést, havonta legalább egyszer. Sütés/főzés közben nemcsak a tűzhely környéke, de az egész konyha piszkolódik, a pulttól kezdve a szekrények fogantyúin át egészen a falig, egy egyszerű, de remek zsíroldószerrel viszont könnyen eltávolíthatjuk a ragadós foltokat és a zsíros szennyeződéseket. Igen, mosogatószerrel. 
 

 

A legjobb, ha házilag készíted a tisztítószereket, hogy a Földnek is kedvezz:

Így úszhatod meg fillérekből a mosogatást!

 
 
Első sorban azt ajánljuk, hogy ne úgy tisztítsd le a konyhai bútorokat, mintha a tányért vagy a lábast mosnád, magyarul ne a szivacsra rakd a mosogatószert, hanem egy permetezős flakonba nyomj egy keveset a szerből, hígítsd fel vízzel, majd fújd rá a flakon tartalmát a bútorra. Egy szivaccsal már dörzsölheted is a koszos felületet, néhány perc múlva pedig sokkal tisztább lesz a konyha anélkül, hogy durvább vegyszereket használtunk volna! 
 

Ez is érdekelhet: 

via thekitchn

 
 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!