9 falni való fánk, amit a világ nemzetei készítenek

Ha még kimaxolnád a farsangi időszakot, de unod már a szalagosat, akkor less rá, milyen fánkok készülnek a nagyvilágban. Ízre, állagra nincs két ugyanolyan, csak hogy lehessen válogatni.

  1. 1.

    Klasszikus francia eclair fánk

  2. 2.

    Baracklekvárral töltött szalagos fánk

  3. 3.

    Vegán amcsi rendőrfánk

  4. 4.

    Indiai krumplis fánk

  5. 5.

    Berlini fánk Glaser konyhájából

  6. 6.

    Olasz almafánk

  7. 7.

    Papanasi - kalapos túrófánk

  8. 8.

    Fodros csöröge

  9. 9.

    Holland almafánk

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek