Top 5 sütemény húsvétra, amivel kevés a munka

A klasszikusok mellett minden ünnepnek szüksége van olyan receptekre, amelyek hipp-hopp összedobhatóak, hogy ne kelljen a fél életünket a konyában eltöltenünk. Jöjjön most a top 5 sütemény húsvétra, ami tökéletesen beleillik ebbe a kategóriába!

Ha azon törjük a fejünket, vajon mi lehet a top 5 sütemény húsvétra, valószínűleg olyan receptek fognak eszünkbe jutni, mint a zserbó, a méteres kalács vagy a babka. És míg tényleg ezek szerepelnek a lista elején, nem csak és kizárólag velük telhet az ünnep. Mit tegyünk akkor, ha valami gyorsabb, de leginkább kevésbé munkaigényes édességet keresünk idénre? Szerencsére ebben a kategóriában is akadnak olyan receptek, amelyeket büszkén kitehetünk az ünnepi asztalra: nézzük, melyik a top 5 sütemény húsvétra, ami nem izzaszt meg a konyhában!

Nézd meg galériánkban a top 5 süteményt:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Még több húsvéti receptötlet vár:

Címlapról ajánljuk

Az éhség lassíthatja az öregedést – állítja az új kutatás

Mindenki tudja, mennyire kellemetlen tud lenni, amikor annyira éhesek vagyunk, hogy gondolni sem bírunk másra. Üres hassal nem tudunk rendesen koncentrálni, nyűgösek vagyunk, sőt van, aki egyenesen irritált és ideges lesz az éhségtől. Egy legyeken végzett új kutatás szerint az éhség viszont nem is olyan rossz dolog, mivel lassíthatja az öregedést.

Kremmer Magdi