Top 3: mindig legyen a konyhádban!

Még a tapasztalt szakácsokkal is előfordul, hogy nem tudnak dönteni egy-egy hozzávalót illetően. Szerencsére a Háztartástan rovat hasznos tanácsai 2012-ben sokunknak segítettek!

Ne félj a zsírtól!

Miért is lenne konyhai mumus a zsír? Ha eddig nem tudtad, hogyan használd vagy ódzkodtál kipróbálni a zsírral főzést, most kiderül, miért járunk jól, ha zsírban sütünk! A zsír nemcsak hasznos és fontos alapanyaga a magyaros konyhának, de akár te is elkészítheted, ha követed a receptet.

Zsírral készült receptekért kattints ide! >>

Mustárt minden hűtőbe!

A mustár az ételeket pikánssá teszi, a húsok kiváló kiegészítője és szinte minden háztartásban megtalálható. De melyiket válasszuk? Bármelyiket, hiszen a mustár nem romlik meg, így az sem lehet érv, hogy „nálam nem fogy el”, mert előbb-utóbb biztosan elfogy.

Mustáros finomságokat itt találsz >>

Kedvenc olasz tésztáink

Az olasz tésztákkal nem tévedhetünk, szósszal párosítva mennyei vacsorákat rittyenthetünk belőlük! Mindenki olyan formájú tésztát tartson otthon, amilyet szeret, nálunk a spagetti a legnépszerűbb. A tészták, a formájukat leszámítva, a szószmegkötő tulajdonságukban különböznek, egyesek a hígabb, mások a sűrűbb szószokhoz valók inkább.

Tésztát! De milyet? >>

Gyermekkorunk kedvenc tésztaételei >>

A Háztartástan rovat korábbi cikkeit itt olvashatod >>

Címlapról ajánljuk

További cikkek