hozzászólások

leírás

A mustármag (általában) vízzel, ecettel, borssal, liszttel, sóval való összekeverésével készül a mustár. Az egyes hozzávalók függvényében változik a mustár aromája, csípőssége. A növény két fajtáját különböztetjük meg: a fehér (vagy angol) mustár és a fekete (más néven) francia mustár. A mustárt fogyaszthatjuk hideg sültekhez, sonkához, sült kolbászhoz, szendvicsekben, de salátaönteteket is ízesíthetünk vele.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

Mustár alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!