Top 11 hűsítő gyümölcsleves

Nyáridőben gyerekek és felnőttek kedvence a jégbe hűtött gyümölcsleves. Tejszínnel, tejföllel, joghurttal és tejtermék nélkül is nagyszerű!

Aki savanykásan szereti, tegyen bele egrest, ribizlit vagy csak egyszerűen kevesebb cukrot. Fogyókúrázók vásároljanak jó édes gyümölcsöket és felejtsék el az édesítőszereket. Krémes leveseket kedvelők bolondítsák tejszínnel, egzotikumra vágyók trópusi gyümölcsözzék. Egyenes ízvilágot szívlelők egy gyümölcsből, ízhalmozók több, egymáshoz passzoló termésből főzzék. Elég pár perc neki, nehogy kiűzzük a vitaminokat és szétbombázzuk az értékes rostokat. Sőt most főzés nélküli recepteket is ajánlunk!

 1. 1.

  Frissítő gyümölcsleves

 2. 2.

  5 perces hideg gyümölcsleves

 3. 3.

  Hideg görög gyümölcsleves tejszínnel

 4. 4.

  Csészés vegyes gyümölcsleves

 5. 5.

  Hideg joghurtos őszibarackleves

 6. 6.

  Vegyes gyümölcsleves Miss Sweetly-től

 7. 7.

  Gyömbéres eperleves fehérborral

 8. 8.

  Szőlőleves ahogy SüniSüti készíti

 9. 9.

  Görögdinnyeleves mentával

 10. 10.

  Áfonyaleves

 11. 11.

  Hideg málnaleves

 12. 12.

  Meggyleves ahogy Katrin készíti

Hirdetés

Támogatott tartalom

Fontos kiskapura figyelmeztet a bank – 30 fölött is van...

Az idei évben még a korábbi feltételekkel igényelhetik a családalapító házaspárok a babaváró hitelt, jövő évtől azonban változnak a feltételek. 2024-ben az átmenti szabályok szerint még a 30 és 41 év közötti nők esetében is van esély a kamatmentes hitelfelvételre – hívta fel a figyelmet Ginzer Ildikó, az MBH Bank sztenderd kiszolgálásért felelős üzleti vezérigazgató-helyettese.

Címlapról ajánljuk

Ehető ajándékok karácsonyra

Gongolkodjatok idén ehető ajándékban karácsonyra! Legyen szó bármilyen édes házi apróságról a gumicukortól a lekvárig, biztos, hogy örülni fognak az ajándékozottak!

Nosalty

További cikkek