5 alapanyag a hűtődben, amiből bármikor tésztaszósz válhat

Szép is lenne, ha bármikor össze tudnánk dobni egy ízes, olaszos paradicsomszószt vagy selymes, tejszínes mártást, persze az idő nem mindig ilyen könyörületes: ha szorult (de leginkább éhes) helyzetbe kerülnénk, az alábbi alapanyagok siethetnek a segítségünkre.

Azokon a napokon, amikor az embernek se bevásárolni, se főzni nincs rendesen ideje, csak áll-áll a hűtő előtt, és addig nézi, addig szuggerálja, míg meg nem jelenik a polcokon valami ehető. Persze az igazság az, hogy gyakran tele van a hűtőnk kincsekkel, csupán nem látjuk őket vagy nem úgy: nem tekintünk rájuk potenciális levesalapként, szendvicskrémként vagy éppen tésztaszószként. Most ez utóbbiakat vesszük majd sorra, ugyanis cseppet sem rövid az a lista, ami a tésztaszószként is bevethető alapanyagokat tartalmazza. Vágjunk is bele hát!

Nézd meg galériánkban a tésztaszószként azonnal bevethető alapanyagokat!

Receptek, amelyek jól jöhetnek majd:

Ha tetszett ez a cikk, nézd meg legújabb videóinkat is, a legfrissebb tartalmainkért pedig lájkolj minket a Facebookon, és kövess az Instagramon, a Viberen, a TikTokon vagy a YouTube-on!


Gyorsítsd fel a konyhai munkát az alábbi trükkökkel:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek