5 természetes mozgásforma, ha nem akarsz edzőterembe járni

Azt, hogy a testmozgás rengeteg előnnyel jár, senki nem vitatja. De miért érdemes kipróbálni a természetes mozgásformákon alapuló sportokat?

Ha különböző mozgásformákról van szó, az emberi test szinte nem ismer határokat. A világ elit atlétái elképesztő tempóban képesek futni, hatalmas súlyokat bírnak el, hosszú kilométereket tudnak megtenni úszva, biciklivel vagy épp lóháton. Ahhoz azonban, hogy élsportolóvá váljon valaki, rengeteg edzésre, kitartásra és sok-sok időre van szükség. Ha neked nincs időd állandóan az edzőterembe járni, de mégis szeretnéd a legtöbbet kihozni magadból, érdemes lehet kipróbálnod azokat a természetes mozgásformákat, amiket a legtöbb ember könnyedén, ösztönösen elsajátít. 

Forrásunk volt. 


Még több életmódcikk itt:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Címlapról ajánljuk

4 hozzávalós pina colada – Tudtad, hogy eredetileg tejmentesen készül?

Nem csak a neve miatt került be a köztudatba az itthon rengeteg pajzán és kellemetlen viccelődést magával hozó koktél, a pina colada. Az ananász édeskés íze, a kókusz krémessége, a rum karaktere és az ital egzotikus hangulata mind hozzájárult ahhoz, hogy az egyik legismertebb nyári ital legyen. Népszerűségét tovább növelte, hogy míg a legtöbb koktélhoz számos különleges, nehezebben beszerezhető hozzávaló szükséges, addig ez az ital 4 hozzávalóból is egyszerűen összedobható. Mutatjuk, hogyan csináld!

Kristyán Fanni

További cikkek