5 módszer, ami megacélozza a gyermekünk immunrendszerét

Szörnyű érzés, amikor a gyermekünk nincs jól – szerencsére azonban számos lépést megtehetünk, hogy elkerüljük a megfázást, az influenzát és egyéb betegségeket. Mindennek az alapja pedig nem más, mint az immunrendszer megerősítése.

Sajnos nem léteznek olyan csodamegoldások vagy varázslatos étrend-kiegészítők, amelyek segítenének abban, hogy a gyermekeink mindig egészségesek legyenek, az immunrendszerük pedig stabil legyen. Jó hír viszont, hogy a szervezetük védekezőképességének megerősítése egyszerűbb, mint gondolnánk: elég, ha megtesszük az egészség megőrzéséhez szükséges legalapvetőbb lépéseket. Bármennyire is elcsépeltnek hangzik, ezek igenis beváltak, működnek – tehát érdeme nekünk is alkalmazni a módszereket!

Forrásunk volt.


Még több gyereknevelés:

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek