10 tepsis hús, ami huss, eltűnik majd a tányérokról

Mit szeretnénk? Jóllakni! Mikor? Azonnal! És hogyan? Alaposan! Nagyon úgy fest, hogy egy tepsis hús dukál nekünk ebédre. Szaftosan, ropogósan, jó sok körettel: ahogy kell.

Egyszerű ételnek, sőt talán hanyagnak is tűnhet a tepsis hús: csak beledobálunk mindent egy sütőedénybe, betoljuk a forróságba, és már kész is vagyunk? No jó, azért nem ennyiből áll a fogások elkészítése, mindenesetre meg kell hagyni, hogy nem lesz túl sok melónk az egyik tepsis hússal sem. Az alábbiak közül mindegyik kiváló választás.

  1. 1.

    Guinness sörben sült marhapofa

  2. 2.

    Tepsis csirkecomb zöldségkörettel

  3. 3.

    Csicseriborsós marharagu krumplinudlival

  4. 4.

    Sült kacsa gombás vegyes zöldségekkel

  5. 5.

    Lilakáposztás-boros csirkecomb

  6. 6.

    Ropogós libacombok tepsiben sült zöldségágyon

  7. 7.

    80 fokos csirkecombok

  8. 8.

    Sült pulykacomb vele sült zöldségekkel és gravyvel

  9. 9.

    Sült kacsa narancságyon

  10. 10.

    Sörös csirke korianderes répával

Még több tepsis hús vár itt!

Csatlakozzatok ti is a Nosalty közösségéhez, töltsétek fel receptjeiteket, és inspiráljátok egymást az év minden napján!

Hirdetés

Támogatott tartalom

Társasházi pályázat három egyszerű lépésben

Május 31-ig küldhetitek el ötleteiteket az OTP Bank Társasházi Pályázatára. A határidő közeleg, de megéri sietni, hiszen 15 társasházi közösség nyerhet összesen 30 millió forint vissza nem térítendő támogatást.

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk