Tekten Elif: magyar és török ízek

Így főz: Szépet, jót és mindenképpen itt és most!

Okrás marharagu

Bizony nem bírtam magammal, és vetettem végre párommal egy üveg okrát. Hogy te még nem is hallottál róla? Pedig imádnád, szinte lefogadom! Csak kóstold meg egyszer igazán jól ...

Supangle

Be kell ismernünk, a supangle, vagyis a török csokoládékrém korántsem annyira autentikus, mint mondjuk a muhallebi, kazandibi vagy a sütlaç, hiszen neve eredetét tekintve az olasz Zuppa ...

Hirdetés

Támogatott tartalom

Legújabb receptek

Krumplifőzelék csirkefasírttal

Hát nekem a férjuram, soha nem volt oda a krumplifőzelékért....de mikor csinálok magamnak, mindig fogyasztott belőle. Most ott tartunk, hogy már ő kéri, hogy főzzek neki, hisz annyira ...

Csokiszuflé egyszerűen

Az illusztris francia desszert, amely légies állagával és elegáns külsejével sokak szívébe belopta magát. Ennek ellenére mégis kevesen állnak neki az elkészítésének, talán mert ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A rostban gazdag ital, mely 50 felett aranyat ér

50 év felett az emésztőrendszer érzékenyebbé válhat, és a túlzott rostbevitel puffadást, görcsöket vagy akár felszívódási problémákat is okozhat. Szerencsére van egy finom ital, mellyel elkerülhetjük ezt a problémát, miközben megfelelő mennyiségű rostot viszünk be.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...