És a te horoszkópod melyik tejfölös csirkével lakik jól ma?

Nehéz két nagyobb népszerűségnek örvendő alapanyagot említeni, mint a csirke meg a tejföl. Lássuk, a kettőből mi hozható ki! 12 recept vár titeket, ki-ki csillagjegye szerint (is) választhat!

HALAK csillagjegy: február 20-március 20.

Önzetlen, romantikus, ábrándozó típus, minden csalódásba belehal egy kicsit, szereti az állandóságot. A tejföl, a csirke és a bor triója hibátlan. Jöhet, kedves halak?

VÍZÖNTŐ csillagjegy: január 21- február 19.

Őszinte, empatikus, humánus személyiség, szereti a különc, érdekes embereket; sok köztük a tudós, feltaláló. Nem autentikus indiai, de sebaj: a tejföltől krémes, a currytől különleges ez a fogás.

BAK csillagjegy: december 22 - január 20.

Életerő, optimizmus, óriási energiák, nehézfejű konokság, ezek a legfőbb jellemzői. Ildikénk kedvenc házikosztja, amit sűrűn főz a családnak:

NYILAS csillagjegy: november 23 - december 21:

Intelligenciájuk, széles látókörük és a nagy szívük jellemzi őket, de a hasukat is kifejezetten szeretik. Egytepsis csoda nagyon szaftos és puha tejfölös csirkével:

SKORPIÓ csillagjegy: október 24 - november 22.

Imád élni, humánus, önfeláldozó személyiség, de híresen „nehéz” vele, viszont ennek is köszönhető, hogy a legkarizmatikusabb jegyek közt van. Látványban sem utolsó, hát még az íze! Irány a tepsi és a sütő!

MÉRLEG csillagjegy: szeptember 24 - október 23:

Kedves és szeretetreméltó, központi, kedvelt személyiségek, viszont általában befolyásolhatók, és kerülik a konfliktushelyzeteket. Ki se látszanak a tejfölös szószból ezek a csini kis csirkecombok...jó étvágyat!

SZŰZ csillagjegy: augusztus 24 - szeptember 23.

Ritkán tudnak a szívükre hallgatni, alapos, racionális, rend- és tisztaságszerető, precíz, okos személyiségek. Citromfű, rukkolapesztó... nem egy unalmas recept, próbáld ki!

OROSZLÁN csillagjegy: július 23 - augusztus 23.

Harcosak, de leginkább magukra számítanak, néha önként vállalt magányukban élnek. Zárkózottság, erős önfejlesztési igény jellemzi őket. Remek emeletes fogás, melyhez külön köret sem kell, csak egy villa és a szád!

RÁK csillagjegy: június 22 - július 22.

A legnőiesebb jegy, és egy életet át tud álmodozni. Szíve választottjához végletekig ragaszkodik, nagyon érzékeny és családcentrikus. Illatok és ízek csimborasszója ez a csirkés étek, hétvégére tökély lesz!

IKREK csillagjegy: május 22 - június 21.

Két személyiségűek, bonyolultak - néha felsőbbrendűnek érzik magukat, máskor pont nem. Nehezen illeszkednek, nagyon aktívak, mozgékonyak. Nyomjuk tele a mártásunkat mindennel, amitől csak jó ízt kaphat! Ez a te mai recepted, kedves ikrek:

BIKA csillagjegy: április 21 - május 21.

Energikus, erős, empatikus - nehezen dönt, ha változásokról van szó, cserébe tényleg nagyon együttérző lélek. Bacon is ízesíti a tejföl és a csirke kettősét. Őzgerincben sütve lesz a legtutibb!

KOS csillagjegy: március 21 - április 20.

Erős, energikus, ezért néha akár agresszív is, gyakran irányító, vezető szerepben éli életét: A cukkinihez jól passzol a csirke, ha ragaszkodsz a húshoz, kettejük pedig közös barátságot ápol a tejföllel...nyamm!

Címlapról ajánljuk

5 élelmiszer, ami rontja a rosacea tüneteit

A rosacea egy nagyon kellemetlen bőrbetegség, ami a zavaró fizikai tünetek miatt nemcsak a mindennapjainkra nyomhatja rá a bélyegét, hanem az önértékelésünkre is. Sajnos teljesen megszüntetni nem tudjuk, ám egyes életmódbeli változtatásokkal nagyon sokat enyhíthetünk rajta.

Nosalty

További cikkek