Tartalmas levesek 300 kalóriából

Itt a hűvös ősz, eljött a jó meleg, tartalmas, laktató levesek ideje. Nincs is ezeknél jobb vacsora egy átcidrizett nap után!

Ebben a hirtelen érkezett őszben semmi másra nem vágyom, mint egy jó meleg levesre, akár vacsorára is. Persze nem valami sima kis zöldség levesre, hanem olyasmire, amitől azért jól is lehet lakni.

Ehhez kerestem most recepteket és kiválogattam nektek az alábbi 9 levest, adagonként ~300 kalóriából. Próbáljátok ki őket!

Olvastad már?

17 krumplis egytál 500 kcal alatt

  1. 1.

    Frankfurti kelbimbóleves

  2. 2.

    Vöröslencse leves 7. - indiai módra

  3. 3.

    Tárkonyos-gerslis gyöngybableves

  4. 4.

    Csirkeraguleves zöldbabbal és tárkonnyal

  5. 5.

    Mexikói lencseleves füstölt hússal

  6. 6.

    Kolozsvári gulyás

  7. 7.

    Marha egytál gerslivel

  8. 8.

    Töltött káposzta leves

  9. 9.

    Csirkeleves lencsével és gyömbérrel

Hirdetés

Támogatott tartalom

Ajándékozz törődést karácsonyra

Közelednek az ünnepek. Vajon mit tartogatnak idén? Minden bizonnyal mesés illatokat, varázslatos ízeket, meghitt pillanatokat a családdal és a barátokkal, és persze ki tudja, milyen ajándékokat. Vagy te már tudod? Nehéz eltalálni, hogy ki minek örülne, mire vágyik, mi az, ami nincs meg neki, vagy éppen nincs-e már rengeteg abból, amit kinéztünk számára.

Legújabb receptek

Könnyű kráterszelet

Egy igazi magyar klasszikus, ami biztosan rengeteg születés- és névnapot, lagzit és egyéb ünnepet megédesített már: bizony, itt a kráterszelet. Puha kakaós piskótával, lágy ...

Piros pecsenyeburgonya

Így fest a legízesebb maradékmentés: a pecsenyék kisült zsírjával süthetjük pirosra és ropogósra a főtt krumplit, ami ezáltal a legellenállhatatlanabb köretté válik. Szinte ...

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készül a lusta asszony „töltött" káposztája: haraszt nélkül is...

A töltött káposzta egy igazi magyar klasszikus, amely minden ünnepi asztalon megállja a helyét, de az elkészítése nem éppen a leggyorsabb feladat. Aki kóstolta, már, tudja, hogy az íze minden fáradozást megér, de mi van akkor, ha valaki szeretné élvezni ezt az ízvilágot a hosszadalmas előkészületek nélkül? Itt jön képbe a lusta asszony „töltött" káposztája, amely haraszt (káposztalevél) nélkül, egyszerűbb és gyorsabb formában hozza el a klasszikus töltött káposzta ízét. Ez az étel nemcsak praktikus, de ugyanolyan laktató és finom, mint az eredeti változat.

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...